Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 9 2018
Italhűtő asztal

Italhűtő asztal

Kerti partyhoz Ez kézmozdulat - és már kezdődhet is a kerti party! Az állítható magasságú kisasztal belsejében egy olyan dupla falú hűtő rejtőzik, amelybe rengeteg jégkocka vagy zúzott jég tölthető. Az asztallap intelligens teleszkópos rendszerének köszönhetően bisztróasztallá alakítható, az alatta lévő hűtőben pedig könnyen hozzáférhetőek az italok. Időjárásálló A rattan hatású fonott anyagból készült italhűtő asztal időjárás- és UV-álló, valamint szennyeződés- és víztaszító, ezen kívül egy olyan lefolyóval is ellátták, amelyen keresztül könnyen lefolyik a jeges víz.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.