Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Izomstimulációs tréner

199 995Ft
 • Raktáron
Szállítási határidő
Cs, 2019.09.19. -tól-/-től K, 2019.09.24.-ig
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
 • Zsírcsökkentés klinikailag tesztelt technológia révén
 • Célzott zsírcsökkentést biztosít
 • Kétféle technológiát kombinál
 • Klinikailag igazolt Low Level lézerterápia (LLLT), serkenti a zsírsejtekben lévő zsírtartalom kiszivárgását
 • Hatékony elektromos izomstimuláció (EMS) növeli izomaktivitást és erősíti az izmokat

Izomstimulációs tréner

Megrendelési szám 102396
Sokszor úgy érezhetjük, el vagyunk átkozva és a gyűlölt zsírpárnácskák a sport és a diéta ellenére pont onnan nem tűnnek el, ahol a legkevésbé van szükségünk rá. Most azonban segíthetünk ezen a problémán.

Két technológiát kombinál
Célzott zsírcsökkentés a klinikailag igazolt Low Level lézerterápiának (LLLT) és a hatékony elektromos izomstimulációnak köszönhetően (EMS): a felhasználóbarát Silk’n® Lipo öv bárhol használható, ahol szükség van rá, és serkenti a zsírsejtekben lévő zsírtartalom kiszivárgását, közben pedig növeli izomaktivitást és erősíti az izmokat. Az öv a has, láb, fenék és felkar klasszikusan problémás területeihez is alkalmas - néhány kezelés után már látható az eredmény.

Szín

Fehér-szürke

Anyag

Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS)

Méretek

SZÉ x MA x MÉ kb. 21 x 4 x 13 cm
SZÉ x MA x MÉ kezelési egyég egyenként kb. 11 x 12 x 3,5 cm
SZÉ x MA x MÉ töltőállomás kb. 12,5 x 12,5 x 4,5 cm
SZÉ x MA x MÉ tárolótáska kb. 24,5 x 14 x 14 cm
Haspánt hossza kb. 114 cm, lábpánt hossza kb. 66 cm, karpánt hossza kb. 43,5 cm
Kábelhossz kb. 1,8 m

Tartalom / tartozékok

Has-, láb- és karpánttal, töltőállomással, 2 kezelőelemmel, hálózati adapterrel, 2 övbújtatóval, 4 elektródás párnával, mérőszalaggal, tárolótáskával, garanciakártyával és használati útmutatóval

Súly

Kezelési egység egyenként kb. 300 g
Töltőállomás kb. 215 g

Elem/akku élettartama

Kb. 1 Std.

Műszaki adatok

Pulzusfrekvencia 30/50 Hz
AC/DC adapter In: 100-240 Vac, 50/60 Hz, 0,6 A max.
Out: 12 Vdc, 1,5 A
Újra feltölthető lítiumion akkumulátor: 3,6–3,7 V/2.600 mAh

Használati tudnivalók

KEZELÉS A SILK’N®-LIPO-VAL

A Silk'n Lipo-val történő kezelés előtt töltse fel teljesen a kezelőegységet. Nedvesítse be a párnákat, majd csatlakoztassa őket a kezelőegységhez. Csatlakoztassa a kezelőegységeket egymáshoz és a megfelelő méretű övhöz is, majd helyezze el a kezelni kívánt területen. Győződjön meg róla, hogy a kezelőegységek megfelelően érintkeznek a bőrével, és hogy az öv megfelelően van rögzítve a testéhez. Nyomja meg az ON gombot, hogy a piros lézerfény elkezdjen világítani. Állítsa be az EMS energiaszintet a + és a - gombok megnyomásával. Használja azt a legmagasabb energiaszintet, ami még kellemes Önnek.

Kezelési terv:
Minden kezelendő területet 15 percig kezeljen.
Minden kezelendő területet hetente maximum háromszor kezeljen.
FIGYELEM: Ne használja a Silk’n® Lipo készüléket tetoválásokon! A lézerfény elnyelődik a sötét tintában, ami égési sérülésekhez vezethet.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

102396

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.