Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2017
Játékkészlet kutyáknak

Kezdő kutyakiképző szett

Saját kertben, parkban vagy kutyafuttatóban - ebben a kezdők számára összeállított kutyakiképző szettben mindent megtalál, ami egy változatos játékot biztosító, rugalmasan alakítható akadálypályához és kutyák trenírozásához szükséges. Sokoldalú és rugalmas kezdő kutyakiképző szett A kutyakiképző szettben egy olyan ugróakadály található, amely körülbelül 85 centiméteres magasságig fokozatmentesen állítható, ezen kívül négy szlalomrudat és egy helytakarékosan összehajtható kutya alagutat is tartalmaz. Mindegyik tartozék kényelmesen, az ahhoz tartozó hordozótáskában szállítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.