Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Jenga XL
Sajnos már elfogyott

Jenga XL

15 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Építő és ügyességi játék
  • 48 fahasáb – FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából

Jenga XL

Megrendelési szám: 69699

Ki a legügyesebb? Nyugodt kis kéz és előrelátó cselekvés a hozzávalói annak, hogy ez az építő és ügyességi játék sikerhez vezessen - akár a kertben, akár a gyerekszobában.

Egy klasszikus játék XL-es verzióban

Ennek az egész család számára jó szórakozást ígérő játéknak az esetében az összesen 48 FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából készült hasáb alkot egy tornyot. A játékosok egymás után húznak ki egy-egy hasábot az építményből, majd fölülre helyezik. Az nyer, aki utolsóként tudja a hasábot úgy elhelyezni, hogy a torony nem dől össze.

Szín:

Natúrszínű fahasábok
Piros tárolótáska

Anyag:

Bükk fahasábok
Poliészter tárolótáska

Méret:

SZÉ x MA x MÉ fahasáb egyenként kb. 18 x 3 x 6 cm
Torony kezdőmagassága kb. 48 cm

Tartozékok:

Tárolótáskával és játékleírással

FSC® fa

Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

69699

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.