Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 32 2018
Kábel nélküli gőzölős vasaló

Kábel nélküli gőzölős vasaló

Sima ruhanemű pillanatok alatt A kábel nélküli vasalás kényelmes és így a készülék is könnyebben mozgatható. Ez a többféleképpen használható vasaló kábel nélkül, vagy klasszikus módon, kábellel üzemeltethető. Vezeték nélküli működtetés esetén körülbelül két perc alatt melegszik fel a gőzállomáson, ezen kívül a könnyen csúszó nemesacél talp segítségével percenként 50 g gőzlöketre képes. Számtalan funkció különféle textíliákhoz Akár pamut, szintetikus anyag vagy selyem - annak érdekében, hogy minden ruhaneműt megfelelő ápolásban lehessen részesíteni, ennek a gőzölős vasalónak az esetében a hőmérséklet fokozatmentesen szabályozható. Ezen kívül a készülék gőz-, gőzlöket-, vízpermet és szárazvasalás funkcióval rendelkezik. A beépített víztartályba legfeljebb 370 ml folyadék fér. Mindemellett a háztartási segédeszköz repertoárjába öntisztító funkció, túlhevülés elleni védelem és kábeltörés elleni védelem is tartozik.
9 995 Ft
9 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek