Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 28 2018
Kábelrendező doboz

Kábelrendező doboz

Mutatós kábelrendező A munkahelyen rendszerint rengeteg kábelre van szükség, azonban az ezzel járó kuszaság nem mutat különösen jól. Ez a kábelekhez és elosztókhoz tervezett kábelrendező doboz dekoratív tárolóhelyet biztosít a kereskedelmi forgalomban kaphatók elosztók és töltőkábelek számára - így otthon vagy az irodában mindig rendelkezésére áll egy központi töltőállomás, a kábelgubancoknak pedig búcsút inthet. Tárolófelületként használható okostelefonokhoz A kábelkivezető nyílással ellátott gumírozott fedél egyúttal tárolófelületként szolgál például okostelefonok számára, a fedélen, valamint az alján található szellőzőnyílások megakadályozzák a többaljzatos elosztók túlhevülését. A doboz a felületvédő és csúszásgátló szilikontalpaknak köszönhetően gond nélkül ráhelyezhető kényes padlókra vagy bútorokra is.
4 995 Ft
4 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.