Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2017
Kameratartó pánt

Kameratartó pánt, állítható

Praktikus: a kamera a pántra történő rugalmas rögzítésnek köszönhetően könnyen hozzáférhető. A rögzítőrendszer számos kereskedelmi forgalomban kapható kompakt-, rendszer-, bridge- és tükörreflexes kamerához illik. A kamera a szabványos kameramenet révén mindig biztonságosan rögzíthető a pántra. A kamerapánt a gyorszárnak köszönhetően gyorsan levethető. Erős és kényelmes Az erős hasadásgátló szövetből készült pánt párnázott vállrészét lélegző, hálós anyagból készült alsó oldallal látták el, ezért különösen kellemes viseletet biztosít. A kameratartó pánt hossza igény szerint állítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.