Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 30 2017
Kaparó

Kaparó

A makacs szennyeződések eltávolítása például az üvegkerámia főzőlapról, sima padlóról, ablakkeretről, munkalapról, szélvédő üvegről vagy kerámiacsempéről nagy kihívást jelenthet. Ennek a tisztítókaparónak a segítségével azonban végre gyerekjáték lesz a takarítás. Egyszerű és hatékony A kaparó még az ételmaradékok okozta lerakódásokat is teljesen eltávolítja vegyszerek nélkül - igény esetén egy kis víz hozzáadása megkönnyíti a tisztítást. Keskeny oldalával a különösen nehezen hozzáférhető helyek is elérhetők. Kényes felületek esetén ajánlott a kaparót nem feltűnő helyen kipróbálni. Többszöri használat után elegendő, ha az eszközt csiszolópapírral megélesíti - ezután ismét jó szolgálatot fog tenni.
2 295 Ft
2 295 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.