Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Karácsonyi kényelem

Otthoni viselet az egész családnak

Kedvenceink a kollekcióból

Kellemes pillanatok a kandalló körül

Hálóruhák hölgyeknek

A tökéletes lazításhoz

Szabadidőruhák hölgyeknek

Rövid anyagismertető

Csodálatos anyagok télre

A flanel egy gyapjúból vagy pamutból készült sűrűszövésű, könnyű szövet. Az anyagot gyakran használják hálóruhák, ágyneműk vagy ingek készítéséhez - főleg a téli hónapokban, amikor különösen jól esnek a meleg és puha textíliák. További tulajdonságok:
 • könnyen kezelhető
 • nedvszívó
 • nem gyűrődő
A polár egy olyan anyag, amely általában poliészterből áll és bolyhozott felülettel rendelkezik. A polár anyagot gyakran használják túrakabátokhoz, de bársonyosa puha szabadidőruhákhoz is. Az anyag különösen jól megőrzi a meleget, a nedvességet pedig gyorsan kifelé vezeti. További tulajdonságok:
 • könnyű
 • gyorsan szárad
 • könnyen kezelhető
Az interlock anyag egy olyan speciális jersey anyagfajta, amely rendszerint pamutból készül. Az anyag jó puha, de közben különösen strapabíró is, többféleképpen felhasználható pl. gyerekruhákhoz és ágyneműkhöz. További tulajdonságok:
 • sima
 • rugalmas
 • formatartó
A plüss anyagok különösen puhák és kellemes tapintásúak. Ezért főleg baba- és hálóruhák készülnek ebből a bársonyosan puha anyagból. Aki végig simít a külső oldalán, az enyhe színváltó hatást tapasztalhat: világosról sötétre és fordítva - a simítás irányától függően. A plüss anyag általában pamutból és poliészterből készül. További tulajdonságok:
 • meleg
 • könnyen kezelhető
 • nyúlékony

Kényelmes ruhák a hűvösebb napokra

Fehérneműk & hálóruhák férfiaknak

 
  
  
   
  
  
  
     
 
   
 
Legyen nagyon szép a karácsony

Kellemes ünnepeket!

A kandallóban ropog a tűz, az ablakpárkányon pedig gyertyák égnek: nincs is más teendőnk, mint kényelembe helyezni magunkat a nappaliban! Bársonyosan puha szabadidőruhákban a család minden tagja számára, meleg teával és kicsiknek szóló izgalmas karácsonyi történetekkel. Így az idei karácsony a szokásosnál is kellemesebb lesz!

Pihenés & feltöltődés

Ágyneműk, textilek & további kiegészítők

Bársonyos puhaság

Fehérneműk & hálóruhák nagyobb gyerekeknek

Vidám minták & nagy kényelem

Fehérneműk & alapdarabok a legkisebbeknek

Ha egy kis kényeztetésre vágyik

Fehérneműk és hálóruhák a legkisebbeknek

Ötletek a gyerekszobába

Fajátékok & további meglepetések

Saját készítésű ajándékok karácsonyra

Varrókellékek & kiegészítők

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
Selymes, prémbetétes divatunk szintén a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkezik, mivel értük nem szenvedtek állatok. Valós prém helyett minőségi műszőrmét használunk – puha szőrméket, melyek megtévesztően hasonlítanak az eredetire, de ápolásuk könnyebb.

Ha műszőrmés textíliáink mellett döntesz, úgy Te is hozzájárulsz az állatok védelméhez. Mert a Tchibo a FUR FREE RETAILER PROGRAM tagja. Ez olyan nemzetközi környezet- és állatvédelmi egyesületek nemzetközi kezdeményezése, mint amilyen pl. a VIER PFOTEN. Kötelezettséget vállaltunk arra, hogy teljes mértékben lemondunk a valódi szőrme használatáról.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.