Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 7 2017
Kazettás pehelypaplan, dupla

irisette® Kazettás pehelypaplan, dupla

A pehellyel készült paplanok klasszikusnak számítanak az ágyneműk között. Ez a pehelypaplan fehér pehellyel és tollal töltött, 90% pehely, 10% toll a DIN EN 12934 szabvány szerint. A 2-es melegségi osztályba tartozik - téli paplan közepes melegségi fokkal. A pamuthuzatot körbefutó paszpólozással látták el. A töltet a belső stégekkel készült, 6x6-os kazettás steppelésnek köszönhetően nem csúszik el, így nincsenek hideg zónák. A pehelypaplan hőmérséklet-kiegyenlítő, valamint különösen puha és puffos - kellemes alvást biztosít. A paplant allergiások is használhatják Ez a pehelypaplan NOMITE® atka elleni védelemmel készült, ezért allergiások számára is kiválóan alkalmas.
49 995 Ft
49 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 7/2017  Hálószoba

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.