Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Jóleső meleg a hideg napokra

Érezze jól magát & őrizze meg egészségét

Gyógyító fények & jó levegő otthon

Pihenésre csábító téli ágyneműk

 
Flanel ágynemű
tól/től 8 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Renforcé ágynemű, szürkésbarna, egyszemélyes
néhány darab kapható
Renforcé ágynemű, szürkésbarna, egyszemélyes
Különösen puha, könnyű és sima
6 995 Ft Quickshop
 
Kétoldalas renforcé ágynemű, kék, egyszemélyes
Különösen puha, könnyű és sima
7 995 Ft Quickshop
 
Kétoldalas pamutflanel ágynemű, szürke, egyszemélyes
Sajnos már elfogyott
 
Gumis jersey lepedő
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
tól/től 4 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Gumis jersey lepedő, fehér, szimpla
Sajnos már elfogyott
Gumis jersey lepedő, fehér, szimpla
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
3 995 Ft
 
Gumis jersey lepedő
Rugalmas, kötött termék - puha és selymes
3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
2 jersey párnahuzat szettben, 80x40, kék
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
2 995 Ft Quickshop
 
2 jersey párnahuzat, 70x90, szürke
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
3 295 Ft Quickshop
 
Kétoldalas ágytakaró, szürke
Allover-steppelés fonott mintával
11 995 Ft Quickshop
 

Pihentető téli napokhoz & éjszakákhoz

Háló- & szabadidőruhák otthonra

Irány az álmok birodalma

Valamennyi termék a készlet erejéig kapható!

A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.