Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2018
Keményfedeles bőrönd, közepes, fekete

Keményfedeles bőrönd, közepes, fekete

Ez a keményfedeles bőrönd rengeteg helyet biztosít a poggyász számára és erős műanyagból készült. Ezáltal különösen sokat kibír - még akkor is, ha a kelleténél durvábban bánnak a csomagokkal. Könnyen mozgatható A koffer a 360°-ban forgatható, könnyen forgó négy görgő révén kényelmesen mozgatható. Három fogantyúval rendelkezik: felül, oldalt és az alján. A poggyászt belül rögzítőpántok, cipzáras válaszfal és cipzáras zseb tartja a helyén. A koffert négy oldalsó talppal, beépített TSA-zárral és rögzíthető teleszkópos húzókarral is ellátták.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.