Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 39 2017
Kenyérpirító

Kenyérpirító

Egy minden ízlésnek megfelelő kenyérpirító: a készülék a világostól a sötétig terjedő nyolc pirítási fokozattal, két zsemléhez vagy croissanthoz használható beépített zsemletartó rátéttel, valamint felmelegítés- és kiolvasztásfunkcióval gondoskodik a változatosan elkészíthető reggeliről. Magas kenyérkiemelővel - ideális kisebb kenyérszeletekhez A kenyérpirító 850 wattal gondoskodik a toast- vagy egyéb kenyérfélék gyors és egyenletes megpirításáról. A két pirítókamrába könnyedén beleférnek a vékonyabb és vastagabb szeletek, a kihúzható morzsatálca pedig egyszerű tisztítást tesz lehetővé - a magas kenyérkiemelőnek köszönhetően pedig a kisebb kenyérszeletek is gond nélkül megpiríthatók és kivehetők.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.