Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 6 2018
Kenyérsütő forma

Kenyérsütő forma, szilikon

A saját készítésű, frissen sült kenyér nem csak a lakást tölti meg fantasztikus illattal - azt is pontosan tudhatjuk, hogy mi van benne. Ennek a kenyérsütő formának köszönhetően a saját konyhánkban történő sütés rendívül egyszerű. Egyszerű elkészítés Mérje ki a hozzávalókat, gyúrja meg a tésztát, formálja, majd pihentesse - és persze süsse meg: ezzel párolásra is alkalmas formával mindez nagyon könnyen elintézhető. A tál belsejében kialakuló gőz kering, ami védi a tésztát a kiszáradástól. A rugalmas kialakítás révén pedig könnyen kivehető a kész kenyér a formából. Hagyományos és mikrohullámú sütőben használható A forma 250-300 g tömegű kenyerek készítésére alkalmas - az elsőhöz egy receptjavaslatot is mellékelünk. Az eszköz hagyományos és mikrohullámú sütőben is használható, valamint kényelmesen, mosogatógépben tisztítható.
4 995 Ft
4 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

12 mini muffinsütő forma szettben

Szilikonból - rugalmas, így könnyen kivehető belőle a tészta
2 495 Ft Quickshop

2 sütőforma mézes süteményhez szettben, 3 minta

12 mézes süteményhez 3 különböző mintával
2 995 Ft Quickshop

Evőeszköztartó kosár, fonott

Bel- és kültéri használatra
3 995 Ft Quickshop