Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Képes tapéta
Sajnos már elfogyott

Képes tapéta, »Kőfal«

6 995 Ft -52% - Az Ön megtakarítása 3 700 Ft
3 295 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Nagy méretű, különleges hatású faltetoválás - kb. 3,56 x 2,54 m

Képes tapéta, »Kőfal«

Megrendelési szám: 52549

Ennek a képes tapétának a segítségével különleges hangulatot varázsolhat a négy fal közé. A 16 különálló, varrás nélküli, egyszerű tapétázást biztosító részek felhasználásával olyan XXL-es méretű, dekoratív faltetoválás készíthető, amely nyugalmat és jó hangulatot sugároz. A készlet speciális tapétaragasztót is tartalmaz, így minden további nélkül közvetlenül felhelyezhető.

Méret:

Kb. 3,56 x 2,54 m

Ígyen egyszerűen felhelyezhető a falra

Kirakás:

Rakja ki helyes sorrendben a képes tapéta egyes íveit, így láthatja, hogy hogyan kell összeilleszteni őket. A következő ív az előző ívre 5 mm-rel lóg rá.

Bejelölés:

Jelölje be a falat függőleges vonalakkal. Ehhez használjon vízmértéket és ceruzát, majd a vonalak távolságának meghatározásához tartsa a képes tapéta egyik ívét a falhoz. Ne feledkezzen meg az 5 mm-es rálógásról.
A mellékelt ragasztós tasak tartalmát oldja fel kb. 2 liter hideg vízben. Hagyja a ragasztót kb. 20 percig állni, majd jól keverje meg.

Ragasztás:

Egy görgő vagy egy kefe segítségével vigye fel a ragasztót az egyes ívek hátoldalára. Ügyeljen rá, hogy a széleket is teljesen kenje be a ragasztóval. Legfeljebb kb. 5 percig hagyja a képes tapétát (mind a 16 részt ugyanolyan hosszan) átitatódni. A papír alig fog megnyúlni.

Felhelyezés:

Az egyes íveket a vízszintes faljelölés mentén igazítsa be. A feljelölt középpontból induljon ki. Adott esetben engedje az íveket először fent/lent vagy oldalt rálógni. Fölülről kezdve, óvatosan simítsa ki az íveket egy nedves szivaccsal úgy, hogy azok közben ne csússzanak el. A nagyobb légbuborékokat nyomja szét a szivaccsal kifelé haladva. A kisebb légbuborékok maguktól is eltűnnek a képes tapéta megszáradása után.

Utómunkálatok:

Egy éles sniccer segítségével vágja le a széleket. Így tiszta széleket kapunk. A képes tapétát egy kicsit le is húzhatja, majd a széleket egy ollóval levághatja.
Törölje át a tapétát nedves ruhával vagy szivaccsal, ezáltal eltávolíthatók a ragasztómaradványok.

Tipp:

Ha le szeretné szedni a képes tapétát, akkor előtte áztassa át vízzel.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

52549

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.