Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2018
Kerámia sütőbabok

Kerámia sütőbabok

Amikor a sütemény hőérzékeny hozzávalóit csak később szeretné beletenni vagy a tésztát egyéb okokból elő kell készíteni, akkor vakon sütésre van szükség - ez pedig ezeknek a kiváló minőségű, hosszú élettartamú és élelmiszeripari célokra alkalmas kerámiából készült sütőbaboknak köszönhetően pompásan fog sikerülni. Stabil szél, nem képződnek hólyagok A babokat eloszlatjuk a megsütendő tésztán, azok pedig súlyuknál fogva megakadályozzák a hólyagképződést vagy a tészta aljának összehúzódását. Ezzel egy időben a szél is stabillá válik, hogy később a valódi tölteléket könnyen megtartsa a tészta. A babok optimális hőeloszlást biztosítanak, valamint piték, lepények és quiche-ek készítéséhez is használhatók.
3 495 Ft
3 495 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.