Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 17 2016
Kerek grillsütő

Kerek grillsütő

Közvetlen és közvetett grillezéshez Hogy a grillezés öröm legyen! Ez a kerek grillsütő kövezetlen vagy közvetett grillezésre alkalmas. A levegő optimális keringéséről és a gyors, egyenletes sütésről a fedelén található szabályozó és az alján lévő szellőzőnyílások gondoskodnak. A fedélen lévő hőmérő segítségével könnyen ellenőrizhető a hőmérséklet 50 és 350 °C között. A két keréknek köszönhetően egyszerűen mozgatható a grillsütő. Könnyen tisztítható A tűztál és a fedél zománcozott és könnyen tisztítható. A hamu a hamufelfogó tálban gyűlik össze, mely így könnyen eltávolítható. Takaróponyvával együtt A grillsütő a praktikus takaróponyva alatt várakozik a következő használatig, közben pedig megfelelően védett az időjárás viszontagságaival szemben.
29 995 Ft
29 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 17/2016  Itt a grillszezon!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.