Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Kert, őszi köntösben

Kültéri tárolók & kiegészítők

Amikor a nappalok egyre rövidülnek és a levelek hullani kezdenek, a kerti szezon is célegyenesbe ér. Ideje a kerti bútorokat és eszközöket felkészíteni a téli pihenésre és kiélvezni az utolsó szép őszi napokat - mutatós égősorokkal és szép dekorációs kiegészítőkkel.

Kedvenceink a kollekcióból

Világítás a kertben

Kerti lámpák & égősorok

Védelem a növényeknek

Téli sátrak & melegházak

Megfelelő tárolás ősszel & télen

Védőhuzatok kerti bútorokhoz

Ötletek az erkélyre és a teraszra

Kerti szekrények & bútorok

  
Sajnos már elfogyott
  • Kerti tároló, nagy
56 995Ft
52 995Ft
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  • Kerti pad, akác
49 995Ft
44 995Ft
  
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  • Kerti pad, akác, szürke
56 995Ft
54 995Ft
 

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.