Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Kerti függőlámpa pavilonhoz

Kerti függőlámpa pavilonhoz

Nyáron az esti szürkületben vagy naplemente után is sok kellemes pillanatokat tölthet el a kertben, az erkélyen vagy a teraszon - ez a függőlámpa tökéletes megvilágítást biztosít mindehhez. Akkumulátorral működik és felakasztható A lámpa akkumulátorral működik, ezáltal igény szerint és kábel nélkül bárhova elhelyezhető. Egy S-alakú kampóval ellátott lánc segítségével felakasztható pl. a pavilonban, a pergolára vagy egy ágra, így kellemes, melegfehér fénybe borítja a környezetet. Mintegy 8 órányi világítási időtartam A kültéri lámpa húzózsinórral be- és kikapcsolható, egy különösen hosszú töltőkábellel ellátott tápegység szolgál az akkumulátor egyszerű feltöltésére, a teljesen feltöltött akkumulátor pedig körülbelül nyolc órán át világít. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt a lámpát A+ energiaosztályba tartozó LED-es izzókkal látták el. 450 lumen, 5 kWh/1.000 h. Melegfehér kibocsátott szín.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.