Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2017
Kerti párnatároló láda, XXL

Prémium párna tároló doboz, XXL

XXL-es kerti láda védett tároláshoz Ez a tágas láda az időjárástól védett és szárazon történő tárolás érdekében saját helyet biztosít a kerti székpárnák, ülőpárnák, kerti eszközök és még sok egyéb más számára. Brushwood hatású anyaga a fa szépségét és a műanyag tulajdonságait egyesíti, vízhatlan, könnyen kezelhető, UV- és időjárásálló, valamint felülete a fafelületekhez hasonlóan tetszés szerint lefesthető. A láda egyszerűen és gyorsan összeszerelhető. Fedele a gázrugónak köszönhetően nagyon könnyen felnyitható. A kerti tárolóládát tartalmának biztonsága érdekében zárszerkezettel is ellátták - a készlet a zárat nem tartalmazza.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.