Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2018
Kerti párnatároló láda, XXL

Kerti párnatároló láda, XXL

Védelem a székpárnáknak Ez a tárolóláda körülbelül 455 literes űrtartalmával rengeteg tárolóhelyet biztosít a székpárnák, kerti szerszámok és egyéb kiegészítők számára - akár egy éjszakára, akár a szezon végén. A brushwood hatású műanyag láda a fa szépségét egyesíti a műanyag tartósságával. Ezen kívül a felület, akárcsak egy valódi fafelület, tetszés szerinti színűre festhető. Időjárásálló A láda a ráfröccsenő víz ellen védett, időjárásálló és könnyen kezelhető. Egy gázrugó gondoskodik a doboz könnyű kinyitásáról és a fedél rögzítéséről. A láda könnyen összeszerelhető, a zárszerkezet segítségével pedig egy opcionális zárral biztonságosan le is zárható.
59 995 Ft
59 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.