Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 38 2018
Kerti szökőkút, napelemes

Kerti szökőkút, napelemes

Kőhatású, napelemes szökőkút - kertbe vagy teraszra Egy kis kikapcsolódás a kerti munkák közepette. A dekoratív, kőhatású, törésbiztos időjárásálló műanyagból készült napelemes kerti szökőkút az 5 méter hosszú kábelnek köszönhetően bárhol felállítható a szabadban, lágy csobogásával pedig pihentet és feltölt. A szökőkút zárt vízrendszerű, ezért nincs szükség víztömlőre. A kút a szilikontalpaknak köszönhetően stabilan áll. Napelemes kút A szökőkúthoz szükséges energiát napelem állítja elő - energiatakarékos és környezetbarát áramtermelés. A napelem napos helyen, nyárs segítségével szúrható a földbe, így gyűjti össze a rá eső napsugárzást. A be-/kikacsoló a napelemen található.
29 995 Ft
29 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 38/2018  Kerti kellékek & tárolók

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.