Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2017
Kerti tároló szekrény, kicsi

Kerti tároló szekrény, kicsi

Kerti bútor időjárásálló tömör fenyőből Ez a kicsi, vízhatlan kerti szekrény kis területen biztosít rengeteg tárolóhelyet, emellett tárolási lehetőség és növénytartó asztal egyben. Kialakítása tartós kültéri használatról gondosodik: olyan tömör fenyőből készült, amely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a szekrény sokáig szép marad. A tető horganyzott acélból készült és munkafelületként is használható. A kerti szekrény két mágneses zárral ellátott ajtóval és egy állítható polclappal rendelkezik. A szekrény állítható magasságú talpaival egyenetlen talajon is stabilan áll.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.