Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2018
Kerti tároló szekrény, nagy

Kerti tároló szekrény, nagy

Szekrények kerti használatra Ez a kerti tároló szekrény rengeteg tárolóhelyet biztosít a szerszámok és a kiegészítők számára - még az olyan hosszú eszközök számára is száraz, védett tárolóhelyet biztosít, mint például a gereblye vagy a lapát. Az ajtó mögött az egyik oldalon a három polclap összesen négy pozícióba helyezhető be. A másik oldal a hosszú kerti szerszámok számára tárolására szolgál. Időjárásálló A vízálló szekrény impregnált tömörfenyőből készült, ami UV- és időjárásállóvá teszi. Állítható magasságú talpakkal rendelkezik, a tető és a vasalatok horganyzott acélból készültek. A tető enyhén lejt, hogy az eső optimálisan le tudjon róla folyni.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.