Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Kerti zsúrkocsi, akácfa, szürke

Kerti zsúrkocsi, akácfa, szürke

Sokoldalú kerti bútor Ez a kerti zsúrkocsi hasznos kísérőnek bizonyul, ha grillezésre kerül a sor a kertben vagy a teraszon. A strapabíró kerti bútor kiváló minőségű, lakkozott FSC® tanúsítvánnyal rendelkező akácfából készült és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Kocsi és asztal egyben A zsúrkocsi alul egy olyan nagy tárolófelülettel rendelkezik, amelyen fűszernövénytartó cserepek, tálak vagy hozzávalók tarthatók, valamint egy olyan kerek kivágásokkal készült léc is található rajta, amelyben biztonságosan tárolhatók a palackok. A felső munkafelületet olyan két tálcával látták el, amelyek közül az egyik fiókként is használható. A munkalap alján lévő fémsínen borospoharak tárolhatók védetten és rendezetten. A görgők segítségével könnyedén mozgatható és így kisasztalként is használható zsúrkocsin ezen kívül egy akasztó is található.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.