Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2016
Készlet paradicsom termeléséhez

Készlet paradicsom termesztéséhez

Egészséges és finom! A „Balkonstar“ típusú paradicsom termelésére szolgáló készletnek köszönhetően közvetlenül az erkélyről szerezheti be a vitaminokat. Februártól áprilisig ültethető. Az ültető zsák vízhatlan fóliával kibélelt, ezáltal bel- és kültéri használatra is alkalmas. A horganyzott, időjárásálló fémakasztó segítségével például erkélykorlátra is felakasztható. Teljes készlet útmutatóval A teljes készlet ültető jutazsákot, palántaföldet és paradicsom vetőmagot is tartalmaz. A vetőmag csávázatlan és nem génkezelt. Vetési útmutató is tartozik a készlethez, így akár komolyabb kertészkedési tapasztalat nélkül is gazdag termés érhető el.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 11/2016  Növények & kert

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.