Schließen

Kétoldalas perkál ágyneműhuzat, kétszemélyes

13 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Rendkívül puha, könnyű és sima
  • Két különböző oldalának köszönhetően változatosan használható
  • Virágos akvarellnyomattal
  • Finom, sűrű szövésű anyag tiszta pamutból

Kétoldalas perkál ágyneműhuzat, kétszemélyes

Megrendelési szám 116224
Puha ágyneműhuzat
Ez a kétoldalas ágyneműhuzat kellemes és pihentető alvást biztosít. Finom, sűrű szövésű anyagának köszönhetően rendkívül puha, könnyű és sima. A tiszta pamutból készült anyag hőmérséklet-kiegyenlítő hatású és nedvszívó. Így aztán kinek van kedve reggel kibújni az ágyból?

Cipzárral
Aki nem szereti a végleges döntéseket, két oldal közül választhat: az egyik tiszta fehér, a másik fehér alapon kék és piros virágos akvarellnyomattal készült. A cipzárnak köszönhetően a párna és a paplan pillanatok alatt áthúzható.

Szín

1 oldal fehér alapon többszínű akvarellnyomattal, 1 oldal fehér

Anyag

100% pamut (Cotton made in Africa)

Méretek

2 párnahuzat: egyenként kb. 90 x 70 cm
1 paplanhuzat: kb. 200 x 200 cm
Fehérítés
Ne fehérítse
Szárítás
Dobban szárítható, kíméletes szárítás alacsony hőfokon, 60°C
Vasalás
Legfeljebb 200°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!
Mosási
Normál mosási program legfeljebb 60°C-on

További kezelési utasítások:

Hasonló színekkel mossa
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
A perkál egy könnyű, teljes egészében pamutból készült szövet. A sima, finom és különösen puha anyag jó nedvszívó, valamint hőmérséklet-kiegyenlítő tulajdonsággal bír. A perkál ideális választás meleg nyári éjszakákra.
A gyapottermesztés a szubszaharai Afrikában több millió ember fő megélhetési forrása. A Cotton made in Africa kezdeményezés ezért fő célul tűzte ki az ebből a régióból származó afrikai gyapot terméshozamainak és értékesítési lehetőségeinek fenntartható javítását. A Cotton made in Africa jelzéssel ellátott termékek megvásárlásával Ön is aktívan hozzájárul a környezet- és egészségvédelemhez, valamint sok afrikai kisgazdálkodó és családja életkörülményeinek javításához. Ezek a termékek a Cotton made in Africa jelölésről ismerhetők fel.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

116224

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.