Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 39 2017
Kétutas reszelő tartállyal

Kétutas reszelő tartállyal

Ennek a reszelőnek köszönhetően mindig a megfelelő gyalut tarthatja a kezében a különböző keménységű hozzávalók lereszeléséhez. Egy-egy borotvaéles, speciális pengékkel ellátott, finom és durva kétutas reszelőfelülettel rendelkezik. A reszelő függőlegesen vagy vízszintesen is használható, ezen kívül jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Sokoldalúan használható Sajt vagy csokoládé, zöldség vagy gyümölcs, esetleg citrusfélék - a reszelő minden hozzávaló esetén eléri a kívánt eredményt. Kivehető, skálabeosztásos tartállyal látták el, a csúszásgátló, szilikonborításos alj pedig kellő stabilitásról gondoskodik a konyhai munkavégzés során.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.