Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2018
Keverőtál-készlet, 3 db-os

Keverőtál-készlet, 3 db-os

Ennek a különböző méretű három keverőtálnak és a hozzátartozó multifunkcionális fedélnek köszönhetően még nagyobb örömet okoz a sütés. Mindegyik tálat praktikus kiöntőcsőrrel látták el a precíz adagoláshoz, valamint szilikonnal bevont fogantyúkkal rendelkeznek, ezen kívül helytakarékosan, egymásba helyezve tárolhatók. Mindemellett mindegyik tál belsejében skálabeosztás, aljuknál pedig csúszásgátló gyűrű található. Sokoldalú használatot biztosító multifunkcionális fedél A konyhai segédeszközök a kivehető belső résszel ellátott multifunkcionális fedélnek köszönhetik sokoldalúságukat. Az egyszerű tárolás mellett kiegészítő talpként vagy fröccsenésgátlóként használhatók - például botmixer gond nélküli használata érdekében.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.