Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2012
Kézi mérleg

Kézi mérleg

Egyszerű használat – precíz mérés. 0,1–55 kg közötti súlyú útipoggyász és hasonlók 50 grammos lépésekben történő lemérésére szolgál. Gyors súlymérés – LED és hangjelzés segítségével jelzi az eredményt. Kb. 60 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol. Strapabíró, kattanózáras tartóhevederrel. LCD-kijelzője megvilágítható. Átkapcsolható kg-ról lb-re. Hozzámérési funkcióval – kijelzi a bruttó és nettó súly közötti különbséget. Be-/kikapcsolóval és integrált mérőszalaggal is ellátták. Utazáshoz is ideális: Elem is tartozik hozzá.
4 990 Ft
4 990Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 16/2012  Tavaszi elegancia

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.