Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2018
Kézi mixer

Kézi mixer

Praktikus konyhai segédeszköz Hasznos felszerelés a konyhában: a nagy teljesítményű 2 az 1-ben Philips kézi mixer bot- és a kézi mixer egyben. A konyhai segédeszköz 550 wattos teljesítményével hozza működésbe az erős fémből készült botmixert vagy a nemesacél keverő- és dagasztószárakat. A gép öt sebességfokozattal és turbófunkcióval rendelkezik. A FlexiMix funkció lehetővé teszi, hogy a keverőszárak szabadon mozgathatók legyenek a tálban fel és le. Praktikus tartozékok A kézi mixer egy olyan fedeles mérőpohárral rendelkezik, amely a rátétek tárolásához is használható. A praktikus kábelcsíptető minimalizálja annak kockázatát, hogy a kábel beleakadjon a keverőszárakba.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.