Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2018
Kézimixer

Kézi mixer

A kézimixerek a konyha alapfelszereltségéhez tartoznak - ez a Philips gyártmányú készülék pedig többet tud az átlagosnál. A 2 az 1-ben készülék bot- és kézimixer egyben, a mindennapos használat során pedig olyan nagy teljesítményre képes, amely öt fokozattal és egy turbófunkcióval szabályozható. Funkcionális és gondosan megtervezett A kézimixer nemesacél keverő- és dagasztószárakkal rendelkezik, az erős botmixer pedig különböző hozzávalók feldolgozására szolgál. A keverőszárak a Philips FlexiMix funkciónak köszönhetően szabadon mozgathatók a tálban fel és le. A kábelcsíptető biztonságos munkavégzésről gondoskodik és arról is, hogy a kézimixer kompakt módon legyen tárolható. Amennyiben éppen nem használja a rátáteket, azok helytakarékosan elhelyezhetők a fedeles mérőpohárban.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.