Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2018
Kézimunkakészlet

Varrókészlet, 73 db-os

Mindig akad valami varrnivaló - ezért nem árt, ha van otthon hozzá megfelelő készlet. Ennek a praktikus táskában kapható 73 darabos varrókészletnek köszönhetően a legtöbb ilyen esetre tökéletesen felkészülhet. Egy varrókészlet minden eshetőségre 2 tűtartó szilikonból: megkönnyíti a varrótű áthúzását az olyan vastag anyagokon, mint pl. bőr, farmer stb. - gyűszűként is használható 6 orsó cérna: cérnák hossza egyenként körülbelül 20 m, fehér, kék, piros, fekete, zöld és sárga színekben 40 gombostű szív és csillag alakú gombostűfejjel 20 varrótű praktikus dobozban Varratbontóval, szálbefűzővel, kis fém kézimunkaollóval, valamint cm és coll skálabeosztással ellátott, 1,5 m hosszú mérőszalaggal
3 495 Ft
3 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

6 cipzárdísz szettben

Kabátok, táskák stb. cipzárjainak díszítéséhez
2 295 Ft Quickshop

20 anyagcsipesz szettben

Kis segédeszközök az anyagrétegek rögzítéséhez
1 795 Ft 1 695 Ft Quickshop

Cérnakészlet

32 különböző színű cérnatekercs
4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop

Varrógéptű- és varrótűkészlet

20 varrógéptű és 30 varrótű
2 295 Ft 1 895 Ft Quickshop