Schließen
Kiegészítők

Kiegészítők gyermekek számára – praktikus és divatos darabok

Akár stílusos sapikról, akár vagány kendőkről van szó: a gyermekek által kedvelt kiegészítők színesek, vidámak és cukik. Míg a gyerekek számára a játék az első, addig Önnek, mint szülőnek, a hasznos kiegészítők a fontosak. Fedezze fel a Tchibo gyermekeknek készült praktikus kiegészítőit fiús és lányos kivitelben – az aranyos, kifordítható sapkától az állatmintás előkén keresztül a kézipoggyásznak is alkalmas, gurulós bőröndig.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Gyerek nyári kalap, pink
Bőrbarát, tiszta biopamut
2 295Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Fiú kepi sapka, mintás
Állítható bőségű - csipeszes zárral
2 495Ft
Gyorsnézet
  • Gyerek hátizsák, virágmintás
Állítható hosszúságú, párnázott vállpántok
5 495Ft
4 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Gyerek sapka világító bojttal
360°-os láthatóság - a távolból is
4 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
1

Útközben is tökéletesen felszerelve!

A gyerekeknek gyakran nagyon konkrét elképzeléseik vannak arról, hogy mit szeretnének magukkal vinni. Annak érdekében, hogy az uzsonnásdoboznak és a kulacsnak éppúgy helye legyen, mint a plüsstigrisnek, nagyon kedveltek a bölcsiben, oviban, iskolában vagy szabadidős tevékenységhez használható, gyerekek számára készült hátizsákok és táskák. Párnázott és állítható hosszúságú pántjaik kényelmes viseletet biztosítanak és kímélik a gyerekek érzékeny hátát.

Kiegészítők minden évszakra

Tavasszal és nyáron cuki napszemüvegek védik az érzékeny gyerekszemeket, míg a kalapok és baseball sapkák a leégéstől óvnak. A kicsik szeretik a nagyobb napozókalapokat is. A bolyhos sapkák és a meleg kendők vagy sálak a gyerekek őszi és téli ruhatárának elengedhetetlen részei. A puha pamutból vagy polár anyagból készült darabok rendkívül kedveltek a gyerekek körében. A tarka színek és a kedvenc figurák gondoskodnak róla, hogy a kicsik szívesen hordják a sapkát-sálat.

A gyereknek készült kiegészítők helyes kombinálása

Praktikus: A Tchibo-nál sok kiegészítő szettben kapható, így pl. illik egymáshoz a sapka és a sál, vagy a napszemüveghez rögtön megvásárolható a hozzá tartozó tok is. Alapszabály: Hagyja, hogy a gyerek maga válassza ki, hogy mely kiegészítőket kombinálja egymással, elősegítve ezzel véleménynyilvánítását és elfogadását! Ezzel növeli a gyermek önbizalmát. Ha pedig mégiscsak túl színesre sikeredik az összeállítás, akkor finoman még mindig terelgetheti.

Kiegészítők gyerekeknek: szép ajándék fiúknak és lányoknak!

Születésnap, Húsvét vagy első nap az iskolában? A Tchibo okos és szép ajándékötleteket kínál gyermekeknek. Ezek a gyereknek készült kiegészítők tökéletesen egyesítik magukban a csinos megjelenést és a praktikus funkcionalitást, és a szülők is örülnek, ha játék helyett egy új kendő vagy uzsonnásdoboz az ajándék!

Minőségi garanciánk a gyermeknek készült kiegészítőkre

A Tchibo praktikus és divatos kiegészítőket kínál gyerekek számára, melyeket a kicsik szuper mintáiknak és minőségi kivitelüknek köszönhetően imádni fognak. Termékeink ellenőrzött minőségét a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) logó garantálja. Gyermekeknek szánt kiegészítők vásárlása során keresse a „JÓT TETTÉL” jelölést is! Ez azokat a termékeket jelöli, melyek fenntartható anyagokból, például biopamutból készülnek.