Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Kiegyensúlyozott mindennapok

Jóga ruhák & kiegészítők

Időnként mindenkinek kell egy kis énidő. Ekkor veheti jó hasznát a Tchibo wellness kollekciójának: kiegyensúlyozott közérzethez és ellazító masszázshoz tervezett nagyszerű termékeink, valamint a szépségápolási eszközeink könnyedén megteremtik a belső egyensúlyt.

Kedvenceink a kollekcióból

Kikapcsolódás jógával & masszázzsal

Mik is tulajdonképpen az izompólyák?

Láthatatlanok és mégis pótolhatatlanok: az izompólyák (latinul „fascia“ = szalag) olyan kötőszöveti rostok, amelyek minden testrészünket behálózzák és körülveszik.

Oly módon játszanak fontos szerepet testi és mentális egészségünkben, hogy csontjainkat stabilizálják, rugalmas izmokról gondoskodnak és a helyükön tartják a szerveket.
Megnézem az izompólyahengert

Ötletek egy tökéletes naphoz

Mi az a tönkölypelyva?

A tönkölypelyvából álló töltet jóleső meleget biztosít - magas kovasav-, festék- és illatanyagtartalmának köszönhetően nyugtató és görcsoldó hatású.
Megnézem a meditációs párnát

Dekorációs kiegészítők a kellemes otthonhoz

Kellemes illat, nyugodt alvás

A cirbolyafenyő olyan kellemes és hosszan tartó természetes illatot áraszt, amelynek nyugtató hatást tulajdonítanak.
A cirbolyafenyő Európa magas hegyvidéki területein őshonos. Ez a pozitív tulajdonságokkal rendelkező fa főleg az erdőhatár közelében uralkodó zord éghajlaton nő.
Megnézem a cirbolyafenyő párnát

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.