Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 12 2018
Kifordítható esernyő

Kifordítható esernyő, kék

Egy szokásostól eltérő esernyő Ez az ernyő összecsukva is szárazon tart: az összecsukott, hagyományos esernyők külseje nedves az esőtől. Ennek az ernyőnek köszönhetően a nedves oldal összecsukás után is a testtel nem érintkező oldalon marad - így hordozáskor nem lesz nedves a ruha. Szárazon tart és kevés helyet foglal Ennek a különleges kialakításnak köszönhetően az ernyőrész nyitáskor és összecsukáskor kifordul. Ez egyrészt kevesebb esőcseppet jelent a ruhán vagy az autóban, másrészt pedig kevesebb helyre van szükség a nyitáshoz és összecsukáshoz - ez autóba, buszba vagy vonatba történő beszálláskor ideális. Mivel az ernyő felállítható, ezért megszárításához is különösen kevés helyre van szükség.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.