Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Kihangosító motorra
Sajnos már elfogyott

Kihangosító motorra

29 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kifejezetten motorosoknak kifejlesztett headset
  • Mobiltelefonnal és okostelefonnal, valamint további headset-ekkel használható

Kihangosító motorra

Megrendelési szám: 68802

A sztereó headsettel és nagy hatótávolságú Bluetooth® készülékkel ellátott kihangosítót kifejezetten motorosok számára fejlesztették ki. Mobiltelefonnal és okostelefonnal, valamint további headset-ekkel használható a többi motoros számára, ezen kívül a GPS navigációs készülék utasításainak kihangosítására is alkalmas. Az intercom-funkció révén max. 3 további Bluetooth headset csatlakoztatható a motorostársakkal történő kommunikációhoz. A kihangosító a motorkerékpáron kényelmesen, akár kesztyűs kézzel is működtethető a jog-dial tekerőgomb segítségével. A jet, integrál vagy felhajtható sisakra történő rögzítésnek köszönhetően rugalmasan használható.

Szín:

Fekete

Anyag:

Műanyag

Tartozékok:

Használati útmutatóval

További termékinformációk letöltése

BT-Freisprechanlage Motorrad (PDF, 696 KB)

Minőség

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

68802

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.