Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 50 2016
Kihangosító motorra

Kihangosító motorra

A sztereó headsettel és nagy hatótávolságú Bluetooth® készülékkel ellátott kihangosítót kifejezetten motorosok számára fejlesztették ki. Mobiltelefonnal és okostelefonnal, valamint további headset-ekkel használható a többi motoros számára, ezen kívül a GPS navigációs készülék utasításainak kihangosítására is alkalmas. Az intercom-funkció révén max. 3 további Bluetooth headset csatlakoztatható a motorostársakkal történő kommunikációhoz. A kihangosító a motorkerékpáron kényelmesen, akár kesztyűs kézzel is működtethető a jog-dial tekerőgomb segítségével. A jet, integrál vagy felhajtható sisakra történő rögzítésnek köszönhetően rugalmasan használható.
29 995 Ft
29 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.