Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2017
Kinyitható kutyaszállító táska kerékpárra

Kutyaszállító kosár kerékpárra

Kerékpárkosár kutyáknak Mostantól a kutyus is ott lehet minden kerékpártúrán - ráadásul kényelmesen a kormánykosárban. A kutyaszállító kosár kistestű kutyák egyszerű szállításához ideális: a pattintós rögzítésnek köszönhetően könnyen a kormányra erősíthető, emellett külső zsebekkel is ellátták az olyan kellékek számára, mint például a póráz és a jutalomfalatok. Ezen kívül elülső védőráccsal és olyan kutya biztonsági övvel is rendelkezik, amely a nyakörvre vagy kutyahámra rögzíthető. Az állat szállítása közbeni még nagyobb kényelemről egy mosható párna gondoskodik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.