Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2017
Kinyomó flakon, 4 cserélhető fejjel

Kinyomó flakon, 4 cserélhető fejjel

Könnyedén kidíszíthető sütemények Nassolásra csábító kis műalkotásokhoz. A kézreálló szilikonflakonok például sütemények vagy kekszek cukros öntettel, vajas krémmel, tejszínnel, csokoládéval, gyümölcsös öntettel való díszítéshez ideálisak. A díszítőkészlet a szilikonflakon mellett négy különböző fejet tartalmaz - felvitelhez és közvetlen elsimításhoz használható szilikon ecsetfejjel együtt. A fejek praktikus módon közvetlenül a flakonon tárolhatók. A szilikonflakon fej nélkül csokoládé vízfürdőben történő felolvasztására is alkalmas.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 13/2017  Cukrászat egyszerűen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.