Schließen

Kis asztalka, fehér, fa

14 995Ft -40%
8 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Levehető tálca - könnyen és gyorsan eltehető
  • A váz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tömör tölgyfából

Kis asztalka, fehér, fa

Megrendelési szám 87084
Ez a stílusos fürdőszobai asztalka egy FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tömör tölgyfából készült vázból és egy levehető tálcából áll. Mivel a kis asztallap eltávolítható, az asztal könnyen és gyorsan szétszedhető és elrakható.

Szín:

Natúrszínű tölgyfa váz
Matt fehér tálca

Anyag:

Váz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező lakkozott tömör tölgyfa
Tálca FSC® tanúsítvánnyal rendelkező lakkozott MDF

Méret:

Magasság kb. 48,5 cm
Ø kb. 40 cm

Súly:

Kb. 2,5 kg

Teherbírás:

Kb. 10 kg

Tartozékok:

Padlókímélő betétekkel, szerelési anyaggal és útmutatóval

Kiegészítő információk:

Kiszállítása 1 csomagban történik
A terméket szétszerelve szállítjuk
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.

Megrendelési szám:

87084

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.