Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2017
Kisgyerek gumicsizma, kék

Kisgyerek gumicsizma, kék

Pliccs-placcs, de jó az esőben! Ez a gumicsizma nem csupán szárazon, hanem jó melegen is tart a meleg plüssbélésének köszönhetően. Csúszásgátló, profilozott járótalpa nedves, latyakos talajon is jó tartást biztosít. A csizmaszáron és a saroknál lévő fényvisszaverő csíkok nagyobb biztonságról és jobb láthatóságról gondoskodnak sötétben és rossz időben. Gyerekekre szabott kidolgozás Annak érdekében, hogy a gumicsizma sokáig jó legyen, a kiegészítő talpbetéttel megfelelő méretűre igazítható. A fedőtalp kivehető. A bőség a húzózsinórral állítható. Óvodai viseletként is tökéletes: a levételt megkönnyítő kialakításnak köszönhetően a kisgyermekek is hamar megtanulják, hogy kell a csizmát egyedül felvenni, az írható névtábla pedig megakadályozza a lábbeli összecserélését.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.