Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2017
Körömpolírozó-készülék

Körömpolírozó-készülék

A természetesen csillogó körmökért Ez a körömpolírozó készülék tartósan csillogó körmökről gondoskodik - lakk nélkül! A készlet hat rátétet tartalmaz: hármat a simításhoz és hármat a polírozáshoz. A pink színű rátétek kíméletesen simítják el a körömfelületet. Használatukkal az egyenetlenségek kisimíthatók. A fehér rátétekkel történő ezt követő körömpolírozás természetes fényt kölcsönöz. A kézreálló készülék két sebességfokozattal és egy olyan biztonsági kapcsolóval rendelkezik, mely megakadályozza a nem szándékos bekapcsolást.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.