Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2019
Kompakt gőztisztító

Kompakt gőztisztító

A hordozható gőztisztító 100 °C-os forró vízgőz segítségével gondoskodik erőteljes és kompakt módon a higiénikus tisztaságról - és mindezt vegyszerek nélkül. A különböző kefefejeknek és a hosszabbító tömlőnek köszönhetően még a nehezen hozzáférhető sarkokba és szögekbe is elér. A négy méter hosszú kábel kényelmes, nagy hatósugarú munkavégzést tesz lehetővé. Kézreálló, praktikus, alapos kézi gőzölő hosszabbító tömlővel mikroszálas korallkendő mérőpohár kefeadapter lehúzógumi kis kerek kefefej nagy kerek kefefej kis kúp alakú keferátét hordozópánt
16 995 Ft
16 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.