Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 10 2018
Kompaktrádió, fehér

Kompaktrádió, fehér

Rádióhallgatás és szép dizájn - ennek a kompaktrádiónak köszönhetően mindkettő lehetséges. A retró dizájnnal készült digitális FM-rádió 20 beprogramozható rádióadóhellyel, automatikus rádióadó-kereséssel és manuális rádióadó-eltárolással rendelkezik. A készülék elemről vagy hálózatról üzemeltethető. A 24 órás kijelzés a rádió világító LC-kijelzőjéről leolvasható. Műszaki részletek 1 fejhallgató-bemenet 3,5 mm-es AUX-IN csatlakozóval - hangszóróként pl. okostelefonhoz is használható Hangerőszabályozó és állomáskereső Teleszkópos antenna

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2018  Zene, divat & technika

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.