Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2017
Kontakt grillsütő

Kontakt grillsütő

Ezzel kontakt grillsütővel hamarosan új lehetőségek nyílnak meg a konyhában! A mindkét oldalán grillezett hús vagy az olyan kis harapnivalók, mint például a panini vagy a szendvicsek, pont olyanok lesznek, mintha egy bisztróban készültek volna - a konyhai készülék szétnyitva normál grillsütőként használható. Optimális eredmények Akár centiméteres vastagságú steak vagy lapos panino - a mozgatható és állítható magasságú felső sütőlap bármely sütnivaló ételhez illeszkedik, így optimális sütési eredményről gondoskodik. A bordázott sütőlapok tapadásmentes bevonatúak és tisztításkor levehetők. A grillsütő zsírgyűjtő tálcával, szállításhoz használható reteszeléssel és fokozatmentes hőmérséklet-szabályozással rendelkezik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.