Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Konyhai tisztítókészlet, 2 db-os

Konyhai tisztítókészlet, 2 db-os

Ebben a készletben minden konyhai felülethez megtalálhatja a megfelelő tisztítóeszközt. A tisztítókészlet egy szivacsot és egy kendőt tartalmaz az üvegkerámia- és egyéb főzőlapok, munkalapok, nemesacél mosogatók és csempék alapos tisztításához: 1 szivacs a makacs szennyeződésekhez és sarkok könnyű megtisztításához - dörzsi felülettel a résekben vagy peremeken lerakódott makacs szennyeződésekhez 1 kendő a nagyobb felületek tisztításához Különböző oldalak az erőteljes és kíméletes tisztításhoz A tisztítószivacsnak és -kendőnek két-két különböző oldala van: egy rücskös sárga oldal a makacs szennyeződések fellazításához és eltávolításához, valamint egy zöld mikroszálas oldal a fényesítéshez és a csíkmentes szárazra törléshez.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Tiszta otthon

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.