Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2018
Konyhai zsúrkocsi, fehér fém

Konyhai zsúrkocsi, fehér fém

Az ipari termékcsaládhoz tartozó konyhai zsúrkocsi letisztult, időtlen dizájnjának és matt fehérre lakkozott fémvázának köszönhetően minden konyhához illik - görgői segítségével pedig bármelyik szobában használható zsúrkocsiként. Három olyan valódi tölgyfával furnérozott polclappal rendelkezik, amelyek közül a felső kényelmesen használható munkafelületként, míg a másik kettő polclap praktikus tárolóhelyet biztosít. A padlókímélő, gumírozott ipari görgők közül kettő rögzíthető, így a zsúrkocsi akkor is a helyén marad, ha éppen dolgoznak rajta.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.