Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2017
Konyhakés-készlet

Konyhakés-készlet

Minden célra a megfelelő kés Ebben a szettben minden célra talál megfelelő kést: a hajlított pengéjű hámozókés ideális kicsi, kerek zöldségek, mint például burgonya hámozásához. A fűrészfogú és sima pengéjű gyümölcs- és zöldségkés kemény héjú és puha magvú élelmiszerekhez ideális, így például paradicsomhoz. A sima pengéjű univerzális kés zöldségek, saláták és gombák hámozásához és előkészítéséhez használható. Késkészlet kiváló minőségű kidolgozással A pengék edzett pengeacélból készültek és tapadásmentes bevonattal látták el őket, így a felaprított élelmiszer nem tapad rá. Ennek köszönhetően tisztításuk is egyszerű. A kések különböző vidám színük és mintájuk révén rendkívül jól mutatnak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 18/2017  Pohárba zárt egészség

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.