Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2017
Könyves szekrény

Könyves szekrény

Több tárolóhely a könyveknek Ez a könyves szekrény vidéki stílusú termékcsaládunk tagja. Keretes fronttal készült ajtók és matt, szálcsiszolt fémből álló fogantyúk jellemzik. A fedlap profilozott. A MADE IN GERMANY szekrény egy olyan állítható magasságú talpakkal rendelkező, előszerelt lábazaton áll, amely könnyedén a rendeltetési helyhez igazítható. Könyves szekrény 2 ajtóval Ebben a szekrényben a legnagyobb rendben tárolhatók a könyvek. Az egyes ajtó mögött két olyan behelyezhető polclap található, amelyek magassága ötféleképpen állítható. A két ajtó a kivetőpántoknak köszönhetően könnyen beszerelhető, ezen kívül halk becsukást biztosító ütközéstompítóval is ellátták őket. A felső részen található három behelyezhető polclap magassága a végigfutó lyuksor révén állítható.
81 995 Ft
81 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.