Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Kosártálca

Kosártálca

Reggeli a kertben, ebéd az erkélyen, kávé a teraszon... Számos alkalom kínálkozik arra, hogy szép pillanatokat töltsünk a szabadban. Ennek a tálcának köszönhetően kényelmesen magával vihet mindent, amikre szüksége van, a különösen magas perem biztonságosan megtartja a palackokat és a poharakat. Kényelmesen vihető egy kézben A kosártálca erős fémből készült kerettel és fonott kosár hatású műanyagbevonattal rendelkezik. Alját olyan fóliával látták el, amely a műanyagbevonathoz hasonlóan egyszerűen, nedves ruhával letörölhető - ideális kültéri használatra. A fogantyú összecsukható, így a tálca kosárként kényelmesen, egy kézben vihető.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.